U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Teleworld verkocht aan management
KPN Multimedia en Philips verkopen hun teletekst-bedrijf Teleworld aan directeur Frank Vaessen. Vaessen heeft voor zijn management buy-out steun van maatschappij Alpinvest en managementadviesbureau Freia.



Komst Porsius beëindigt crisis HMG
Met de benoeming van Pieter Porsius als nieuwe topman van de Holland Media Groep (HMG) komt er een (voorlopig) einde aan de bestuurscrisis binnen het concern dat de tv-stations RTL4, RTL5 en Veronica exploiteert.



Willen wij Windows 98 wel?
Microsoft kondigde onlangs aan dat de 'lancering' van het updatet besturingsprogramma Windows 98, voorzien voor begin volgend jaar, tot mei is uitgesteld. Grote opluchting, niet enkel bij de vele klanten die uitgaven voor nieuwe hard- en software voor zich uit kunnen schuiven, maar merkwaardig genoeg ook in de computerbranche.



Kamer wil betere beveiliging burger bij communicatie
Worden fax en e-mail straks buiten de Grondwet geplaatst? Raakt iemand die een telefoongesprek voert via de speaker van het apparaat - in het zakelijk verkeer een veel voorkomend verschijnsel - de aanspraak op het telefoongeheim kwijt?



Alleen seks is volledig op Het Net
Waar zijn ze gebleven, de nepstuurtjes die een kind vroeger op het dashboard van zijn vaders auto plakte om de illusie te krijgen van méésturen. Zo'n nepgevoel bekruipt je bij het navigeren op Het Net, een Internet-pakket voor beginners dat PTT Telecom vorige week introduceerde.




Direct zoeken bij circa vijftig zoekmachines uit de hele wereld. Of zoeken bij vier zoekmachines tegelijkertijd. Het Zoeknet biedt sinds kort deze mogelijkheden. De lijst met search-engines van Zoek-net wordt continu uitgebreid. Behalve de talrijke nationale, bevat het ook vele internationale zoekmachines. Op deze manier wil Zoeknet een startpunt zijn voor de Websurfer die op zoek is naar specifieke, gedetailleerde informatie.
http://www.zoek.net

NRC Webpagina's
7 OKTOBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)