U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Toonder Group wil in 1998 naar Nieuwe Markt Amsterdam
De Toonder Group of Companies, producent van onder meer reclame- en bedrijfsfilms, wil volgend voorjaar een notering krijgen op de Nieuwe Markt Amsterdam (NMAX), de beurs voor kleine, snelgroeiende ondernemingen. Het bedrijf geeft dan nieuwe aandelen uit om kapitaal voor overnames te verwerven.



Superlatieven
Wie lang genoeg op hetzelfde tijdstip op radio of televisie hetzelfde doet, wordt vanzelf een instituut. Het oudste voorbeeld daarvan is mr G.B.J. Hiltermann, die sinds jaar en dag het buitenlandse nieuws van toelichting en commentaar voorziet in zijn rubriek 'De Toestand in de Wereld'. Toen Hiltermann nog op zondag sprak, moesten de kinderen zwijgen, anders wist de vader des huizes niet wat hij die week moest denken.




De onlangs geopende website over de Waddenzee van de organisatie InterWad voorziet in alle mogelijke behoefte aan informatie over de Waddenzee en de Waddeneilanden. Op de homepage een overzicht, een kaart van het Waddengebied en een foto van de Brandaris - het symbool van de kennis over de Waddenzee - die, mits aangeklikt, allerlei informatie over het gebied prijsgeeft. Ook is hieronder het 'Beest van de week' te vinden.
www.waddensea.org

NRC Webpagina's
6 OKTOBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)