U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Worldcom biedt 30 miljard dollar op MCI
De Amerikaanse telecommunicatiemaatschappij Worldcom biedt 30 miljard dollar, omgerekend bijna 60 miljard gulden, op branchegenoot MCI. Daarmee rijdt Worldcom British Telecom in de wielen. BT kwam eerder met MCI overeen voor 18 miljard dollar de tachtig procent van de aandelen MCI te kopen die het Britse bedrijf nog niet bezit.



Kamer steunt Nuis in dispuut met Telegraaf
De VVD staat alleen in haar wens staatscretaris Nuis (Media) de publieke omroep te laten dwingen programmagegevens aan de Telegraaf af te staan. Dat bleek gisteren tijdens mondeling overleg van de Tweede Kamer commissie die zich buigt over mediazaken.



Grote grepen naar Het Heden
Waarmee kan een journalist gestraft worden, afgezien van een interview met een lid van het Koninklijk Huis? Antwoord: met een biografie van premier Wim Kok. John Jansen van Galen (onder andere Het Parool) en Willem Breedveld (Trouw) zijn daar mee bezig, maar het werk schiet niet op.




Staat een zaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Of is deze failliet? Hoe werkt de nieuwe handelsregisterwet en hoe begin ik een bedrijf? Antwoord op deze - en tientallen andere - vragen is te vinden op de gemeenschappelijke website van de Kamers van Koop handel. De site biedt ,,uitgebreide en actuele informatie over en voor het bedrijfsleven''. Bovendien is het mogelijk de Kamer van Koop handel van iedere gewenste regio te bezoeken.
www.kvk.nl

NRC Webpagina's
2 OKTOBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)