U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Cijfers over diploma's kloppen niet
Hogescholen en universiteiten verstrekken 'onbetrouwbare' cijfers over de aantallen studenten die de opleiding met een diploma afsluiten. Deze zogenoemde rendementscijfers worden verschillend berekend.


E C O N O M I E :


Travelers Advantage neemt bank Salomon Brothers over
De financiële dienstverlener Travelers Advantage neemt zakenbank Salomon Brothers Inc. over. Met de transactie is 9 miljard dollar (18 miljard gulden) gemoeid. Dat hebben de bedrijven gisteren bekendgemaakt. De overname heeft plaats met gesloten beurzen. Travelers betaalt per aandeel Salomon 1,13 aandeel Travelers. Verschillende onderdelen van de bedrijven die elkaar overlappen zullen worden samengevoegd.


H O O F D A R T I K E L :


Vliegen en rijden
MILIEUDEFENSIE EN de stichting natuur en milieu praten met de KLM en de NS over de aanleg van hogesnelheidstreinen om zo korte vluchten van en naar Schiphol overbodig te maken. Daarmee wordt een belangrijke stap vooruit gezet naar de oplossing van de capaciteitsproblemen voor de burgerluchtvaart in Nederland.


S P O R T :


Feyenoord-legioen blij met vroege wissel Cruz en Vos
Feyenoord won gisteren thuis met 5-1 van Vitesse, maar de Rotterdamse ploeg kwam pas opgang nadat trainer Arie Haan de spelers Cruz en Vos een half uur na het begin van de wedstrijd had gewisseld.


NRC Webpagina's
25 SEPTEMBER 1997


Rabobank

Come to the fuTUre!

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)