U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Schiphol beperkt vliegverkeer direct
Luchthaven Schiphol beperkt met onmiddellijke ingang het gebruik van landings- en startbanen, met name in de piekuren en bij slecht weer. Vier- tot zesduizend passagiers per dag kunnen hierdoor vertraging oplopen.


E C O N O M I E :


Shell bundelt activiteiten in petrochemie
Koninklijke Shell Groep richt voor haar mondiale petrochemische activiteiten een nieuwe onderneming op, Shell Chemicals Limited. Dit bedrijf, met ingang van volgend jaar operationeel, bundelt werkzaamheden die nu over verschillende concernonderdelen zijn verspreid.


H O O F D A R T I K E L :


Willem IV
IK BEN ALEXANDER, was uiteindelijk de belangrijkste boodschap en de beste samenvatting van het NOVA-interview met de prins van Oranje. Een openbare oefening van het komende staatshoofd, die de publieke indruk van een joviale maar weinig serieuze kroonprins moest bijstellen. De overheersende indruk was die van een jongeman van deze tijd, een individualist die als staatshoofd zichzelf zal willen zijn.


S P O R T :


Volleyballers spelen 'finale' tegen Italië een dag eerder
Morgenmiddag speelt de Nederlandse volleybalploeg in de halve finale van het EK tegen aartsrivaal Italië, dat slechts tweede werd in de poule. Joegoslavië eindigde als eerste en ontmoet morgenavond Frankrijk.


NRC Webpagina's
12 SEPTEMBER 1997

Lotus

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)