U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Koopkracht steeg met 2 á 8 procent
De koopkracht voor de burgers is in de afgelopen kabinetsperiode tussen de twee en de acht procent gestegen. Dat blijkt uit berekeningen van het Centraal Planbureau over de periode 1995-1998 die volgende week op Prinsjesdag officieel worden gepubliceerd.


E C O N O M I E :


Damrak valt naar laagste peil sinds juni
De beurskoersen in Europa zijn vanmorgen fors gedaald, na een zwak slot van Wall Street en een dalende dollarkoers. Amsterdam belandde, na een koersval van 1,7 procent, vanmorgen op het laagste peil sinds juni.


H O O F D A R T I K E L :


Averechtse hulp
Een zware delegatie uit Nederland heeft deze week een bezoek gebracht aan de Nederlandse Antillen. De financieel-economische toestand is er zorgwekkend. De economie krimpt, de werkloosheid stijgt, de overheidsfinanciën zijn uit balans en de reserves van de centrale bank zijn bijna uitgeput. Alleen de betalingsbalans ziet er gezonder uit dan voorheen, dankzij herstel van het toerisme.


S P O R T :


Utrecht gelijk tegen Twente
FC Utrecht heeft gisteren met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Twente. Daarmee revancheerden de Utrechters zich enigszins voor de 3-1 nederlaag, vier dagen geleden in het bekertournooi tegen de zaterdagamateurs van Noordwijk.


NRC Webpagina's
11 SEPTEMBER 1997

Lotus

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)