U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Magnaat Kirch verdacht van belastingfraude
De Duitse justitie heeft een onderzoek ingesteld naar mogelijke belastingontduiking door de Duitse mediamagnaat Leo Kirch. Op haar verzoek heeft de politie in Zwitserland de afgelopen week een aantal bedrijven en woningen doorzocht.



Cupduels Feyenoord en PSV bij de NOS
De NOS zal gelijktijdig de Champions League wedstrijden van PSV en Feyenoord gaan uitzenden. Een van de wedstrijden zal op het vaste voetbalkanaal, Nederland 2, te zien zijn. De andere wedstrijd zal op Nederland 1 of 3 worden vertoond. Dat heeft de programmadirecteur van de NOS, R. Bierman, gisteren bekend gemaakt.



Machine moet mens begrijpen
,,Het Internet moet in de toekomst net zo gebruikersvriendelijk zijn als een strijkijzer'', zegt futurolooog Paul Ostendorf in TelePC. Ostendorf, wetenschappelijk medewerker van Cap Gemini en de Universiteit van Groningen, zet in ,,Hèt Internet-magazine'' uiteen hoe het net over 10 tot 15 jaar naadloos verweven zal zijn met het leven en de informatievoorziening van alledag.




De Amerikaanse tabaksindustrie moet de staat Florida ruim 20 miljard gulden schadevergoeding betalen. In de buurt van scholen mag geen reclame voor sigaretten gemaakt worden en binnenkort moet alle tabaksreclame verwijderd worden. Op de site van het State Tobacco Information Center (STIC) is informatie te vinden over processen tegen sigarettenfabrikanten in andere staten. (stic.neu.edu)

NRC Webpagina's
26 AUGUSTUS 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)