U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Van Mierlo belette arrestatie Bouterse
De door Justitie in gang gezette arrestatie van de Surinaamse ex-legerleider Desi Bouterse is vorige maand in Brazilië op het laatste moment verhinderd na tussenkomst van de minister van Buitenlandse Zaken Van Mierlo vanaf zijn vakantieadres.


E C O N O M I E :


Buitenland stuwt winst ABN Amro op
ABN Amro is in het eerste halfjaar voor het eerst in zijn kernbedrijf kredietverlening (aan bedrijven en particulieren) groter geworden in het buitenland dan op de Nederlandse thuismarkt.


H O O F D A R T I K E L :


Heroïneverstrekking
Twintig jaar wordt er in dit land al gedelibereerd over de verstrekking van heroïne aan zwaarverslaafde junks waarmee minister Borst (Volksgezondheid) nu een omstreden experiment wil beginnen. Van meet af aan is verstrekking van heroïne goed voor veel spraakverwarring, zoals het weekblad HP in 1977 treffend kopte.


S P O R T :


Marcel Wouda op EK vedette van wereldniveau
Of hij ooit van Johan Bontekoe had gehoord? Nou en of, knikte Marcel Wouda. Johan Bontekoe, voor velen een naam uit een jongensboek, maar de kersverse Europese kampioen op de 400 meter wisselslag besefte gisteren in een oogwenk in wiens voetsporen hij zojuist was getreden. Het verleidde hem tot de opmerking dat Nederland van oudsher goede zwemmers voortbrengt en trots mag zijn op de huidige lichting. ,,Want wij zijn echt heel goed.''


NRC Webpagina's
21 AUGUSTUS 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)