U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Kabinet: snel aanleg vijfde baan Schiphol
Het kabinet onderzoekt of het mogelijk is om een vijfde baan bij Schiphol versneld aan te leggen. Dit blijkt uit uitspraken die de ministers Jorritsma (Verkeer en Waterstaat), Wijers (Economische Zaken) en De Boer (Milieubeheer) gisteren deden.


E C O N O M I E :


Fondsen helen opnieuw stukje pensioenbreuk
Een deel van de werknemers die voor 1994 een pensioenbreuk hebben opgelopen kan rekenen op herstel van de opgebouwde pensioenrechten. Dat is een aantal grote pensioenfondsen overeengekomen.


H O O F D A R T I K E L :


Herziening
Uitbreiding van het aantal permanente leden van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties staat opnieuw op de agenda van de volkerenorganisatie. Van Amerikaanse kant is voorgesteld het aantal permanente leden van de raad met vijf uit te breiden. Ook is bedacht welke die nieuwe leden zouden zijn: Duitsland, Japan en drie ontwikkelingslanden. De VS wagen zich voorlopig niet aan beantwoording van de vraag of deze groep evenals de zittende permanente leden het recht van veto moet krijgen.


S P O R T :


Koude drukte over warm zwemwater
De temperaturen bij de EK zwemmen in Sevilla lopen op tot boven de veertig graden Celsius. Wat zijn de gevolgen van de hitte voor de zwemmers?


NRC Webpagina's
19 AUGUSTUS 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)