U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Apple en Microsoft vinden elkaar
Microsoft en Apple hebben de computerbranche verrast met de bekendmaking van een vergaande alliantie. Microsoft, het grootste softwarebedrijf ter wereld, investeert omgerekend driehonderd miljoen gulden in het noodlijdende Apple, pionier in personal computers.


E C O N O M I E :


Winst Shell omlaag door stijging pond
Oliemaatschappij Shell moet over het eerste halfjaar een daling van haar netto winst incasseren van 15 procent, en over het tweede kwartaal een daling van 10 procent. De winst bedroeg 2,486 miljard pond sterling (7,669 miljard gulden).


H O O F D A R T I K E L :


Via Interpol
DE SURINAAMSE regering heeft onthutst, zo niet verbolgen gereageerd op het verzoek tot aanhouding van Desi Bouterse dat de Nederlandse justitie via Interpol de wereld in heeft gestuurd. De voormalige legerleider en nog steeds de macht voor en achter de schermen van het Surinaamse politieke leven, wordt verdacht van cocaïnesmokkel en het witwassen van met drugshandel verdiend geld.


S P O R T :


Voor Koers ligt een medaille op de 800 meter in het verschiet
Het is zeker mogelijk dat Marko Koers bij de WK atletiek een medaille wint, zo stelt zijn trainer Theo Joosten. De Nederlandse loper bereikte in zijn halve finale van de 800 meter als vierde en laatste de eindstrijd van morgenavond. ,,Maar iedereen die in de finale zit, is in staat een medaille te halen'', aldus Joosten.


NRC Webpagina's
7 AUGUSTUS 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)