U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Radio

S E L E C T I E   R A D I O :
Het oor van vier. Werken van Niimi, Dun, Cage en Kagel, uitgevoerd door het Radio Kamer Orkest o.l.v. Tan Dun. Solist: Anssi Karttunen, cello. Rechtstreekse uitzending in het kader van het Holland Festival. Radio 4, 20.02-22.30u.

De Recensenten. Willem van Toorn en Liesbeth Coltof geven commentaar op elkaars werk. Van Toorn schreef een tweede jeugdroman 'Heer Doos' en Colthof is de regisseur van de jeugdvoorstelling 'Netotskja'. Radio 1, 20.04-21.04u.

Uit het nieuws. Een gesprek met kolonel van Nugteren die vijf jaar militair attaché was in Suriname. Radio 1, 21.04-22.00u.

De avonden. Een gesproken uitzicht van Willem Brakman en een radio-essay van Heere Heeresma jr. over het Portugese levenslied de Fado. Motto: hoe breng je een veiligheidsventiel aan op de hogedrukmeter van de liefde. Rond kwart voor elf de Jazz van Pete Felleman met het vervolgverhaal over de zangeres Sarah Vaughn. Rudi Fuchs bezoekt typograaf Walter Nikkels, die een museum ontwierp voor de Duitse stad Kleef. Radio 5, 22.02-23.55u.

Rondom Jazz. Herhaling van de compostie-opdracht Jazz Marathon 1996: Pablo Nahr Project. Radio 4, 22.20-24.00u.

NRC Webpagina's
13 JUNI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)