U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


VS willen maar drie nieuwe NAVO-leden
De Verenigde Staten hebben gisteren meegedeeld dat alleen Polen, Tsjechië en Hongarije kunnen toetreden in de eerste ronde van uitbreiding van de NAVO. Het besluit van president Clinton druist in tegen de wens van andere NAVO-lidstaten zoals Frankrijk, Duitsland en Italië om ook Roemenië en Slovenië in de eerste ronde toe te laten.


E C O N O M I E :


Amsterdamse top begint al zondagavond
De ministers van Financiën van de Europese Unie zullen al zondagavond voor de Europese Top in Amsterdam samenkomen. Tijdens een diner moeten zij daar de laatste hand leggen aan een compromis over het 'stabiliteitspact'.


H O O F D A R T I K E L :


Het sociale model
Europa werkt niet. Achttien miljoen werklozen, recordpercentages van werkloosheid in Duitsland, Frankrijk en Spanje, demonstraties voor werk,protesten tegen ontslagen, politieke verschuivingen ten gunste van partijendie de sociale crisis met overheidsingrijpen beloven op te lossen. Wanhopigzoekt Europa naar een uitweg voor het werkloosheidsvraagstuk.


S P O R T :


Hockeystick van Bram Lomans is niet te koop
Het Nederlands hockeyelftal heeft gisteren in Breda met 5-1 van Zuid-Afrika gewonnen. Het duel was onderdeel van een vierlandentoernooi waaraan ook Engeland en Pakistan meedoen. Bram Lomans maakte drie doelpunten.


NRC Webpagina's
13 JUNI 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)