U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Schiphol wil luchthaven in Noordzee
De luchthaven Schiphol vindt dat het kabinet bij de mogelijke bouw van een tweede nationale luchthaven allereerst moet kijken naar een locatie in de Noordzee. Maar ook de bouw van een luchthaven in het Markermeer zou een van de opties moeten zijn.


E C O N O M I E :


Regering van Jospin geeft Vilvoorde hoop
,,Positieve resultaten'' beloofde Frankrijks minister van financiën en industrie Strauss-Kahn de werknemers van de Renault-fabriek in Vilvoorde gisteren in Luxemburg. Vandaag werden in Parijs op de aandeelhoudersvergadering van Renault mededelingen verwacht over een mogelijk uitstel van de sluiting van de Belgische fabriek.


H O O F D A R T I K E L :


Instabiliteitspact
FRANKRIJK EN DUITSLAND staan weer tegenover elkaar. Niet op het militaire slagveld, zoals de afgelopen eeuwen zo vaak het geval was, maar in het monetaire strijdperk. De aankondiging van de nieuwe Franse minister van Economie, Financiën en Industrie, Dominique Strauss-Kahn, dat Frankrijk voorlopig niet instemt met het zogenoemde stabiliteitspact van de Economische en Monetaire Unie (EMU), is het eerste openlijke signaal dat Frankrijk en Duitsland diametraal verschillende opvattingen hebben over de Europese munt.


S P O R T :


Vriesekoop neemt op EK weer afscheid
Een rentree mogen we het niet noemen, de eenmalige terugkeer van Bettine Vriesekoop. De tafeltennisster nam vier maanden geleden tijdens het toptwaalf-toernooi in Eindhoven huilend afscheid van vrienden, collega's en toeschouwers. Gisteren verkondigde ze op een persbijeenkomst in het Amsterdamse Hilton-hotel met een brede glimlach haar gewijzigde plannen.


NRC Webpagina's
10 JUNI 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)