U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Piraat
De Economische Controle Dienst (ECD) heeft beslag gelegd op de administratie en computersystemen van een Zoetermeerse handelaar in illegale muziekbegeleidingsbanden voor artiesten.



Groei gebruikers van Internet loopt terug
De groei van het aantal Internet-gebruikers in Nederland loopt terug. Dit blijkt uit onderzoek van het bureau Trendbox. ,,Na een spectaculaire groei van 100.000 gebruikers tot ruim 700.000 gebruikers eind 1996 lijkt de rek er even uit te zijn'' aldus Trendbox.



Boekverkoper via Internet naar beurs
Het Amerikaanse bedrijf Amazon.com, verkoper van boeken via Internet, gaat naar de beurs. Het zal daartoe een aanvraag indienen en wordt daarmee het eerste grote detailhandelsbedrijf op Internet met een beursnotering.



Oostenrijk dinsdag niet op Internet
WENEN, 24 MAART. Oostenrijk is morgen tussen 9 en 15 uur niet via het Internet bereikbaar. Daarmee protesteren de Oostenrijkse Internet-aanbieders tegen de inbeslagneming door de poliie, vorige week, van alle apparatuur van de provider ViP. Aanleiding was een tip van de Beierse justitie dat via ViP kinderporno verspreid zou worden. De politie stond niet toe dat programma's werden afgesloten, waardoor informatie verloren kan zijn gegaan.



NRC Webpagina's
24 MAART 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)