U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Slag om studenten techniek ontbrand
Tussen de technische universiteiten is een concurrentieslag ontbrand om studenten voor de technische opleidingen. Met extra beurzen, grotendeels betaald door het bedrijfsleven, worden studenten geworven.


E C O N O M I E :


FGH vreest crisis op de woningmarkt
Op de woningmarkt dreigt een ernstige crisis wanneer de discussie over de fiscale behandeling van het eigen woningbezit leidt tot lastenverhoging, die samenvalt met het op grote schaal opleveren van nieuwbouwwoningen na het jaar 2000.


H O O F D A R T I K E L :


Sponsorschool
Meer geld is nooit weg. En gratis gekregen kost niks. Onder dit motto accepteren inmiddels vele duizenden Nederlandse schoolleiders de meest uiteenlopende lespakketten, nieuwe computerlokalen, kantines, leuke prentbriefkaarten, discoshows, pakketten maandverband en wat de verschillende bedrijven en instellingen verder zoal bij school komen langsbrengen. Welke rector wil een dief zijn van zijn eigen schoolportemonnee? Onderwijs komt altijd geld te kort. En aan een McDonalds-reclame in de gang heeft nog nooit een leerling zijn drie voor wiskunde kunnen wijten.


S P O R T :


Ajax-jeugd heeft geen tatouage op de bil
De klassieker Ajax-Feyenoord, zondag in de Arena, is ook een strijd tussen twee jeugdopleidingen. Is de veelgeprezen Amsterdamse school nog wel toonaangevend?


NRC Webpagina's
21 FEBRUARI 1997

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)