U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

NOS verzet zich tegen plan voor duurder lidmaatschap omroepen
De NOS verzet zich tegen het kabinetsvoorstel om de prijs van het lidmaatschap van een publieke omroep te verhogen met vijftien gulden. Dat heeft het bestuur van de publieke omroepen gisteren verklaard.


Geneesmiddellenhandel zet "snoepjes' af via Internet
,,Eurocare is closed!!!!!!'', meldt ene Sue L. op 11 november via Internet aan Buzz. ,,Buzz, ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik een paar vragen heb over bestellen in Mexico: hoe handelen Mexicaanse apothekers de betaling af? Creditcard? Hoe lang duurt het voor je de spullen in huis hebt? Kun je voor drie maanden bestellen? Heeft iemand ooit problemen gehad?''


Sport7 stijgt met stip naar punt twee
Aanvankelijk prijkte het onderwerp Sport7 heel bescheiden als punt 16 op de voorlopige agenda van de najaarsvergadering van het betaalde voetbal. Inmiddels is het meest besproken onderwerp van 1996 met stip gestegen naar punt 2. Mede als gevolg van het tussenvonnis van mr. J. Willems, president van het Amsterdamse gerechtshof, wordt in Zeist verwacht dat de bijeenkomst van maandag qua tumult moeiteloos zal uitstijgen boven het pandemonium van 22 februari toen de clubs moesten beslissen over het contract met Sport7. Volgens het Hof mag Feyenoord vooralsnog zelf beslissen over de uitzendrechten van thuiswedstrijden.


Robot programmeert robot via het Internet
Een robot heeft gisteren via het Internet een andere robot in de VS geprogrammeerd zonder menselijke tussenkomst. ,,Dit is een grote doorbraak voor het machinedom'', omschreef dr. Warwick van de Engelse universiteit van Reading de première.

NRC Webpagina's
16 NOVEMBER 1996


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)