U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Films op tv

Radio

S E L E C T I E   T E L E V I S I E :
2 Vandaag. Gesprekken met mensen die geluidshinder op het werk ondervinden. En aandacht voor Misha Mengelberg en Han Bennink, twee Nederlandse vertegenwoordigers van de experimentele jazz, op toernee in Peking. Ned.2, 17.35-18.43u.

Loladamusica. Portret van de Amerikaanse zanger en songwriter Vic Chesnutt, met opnamen van een akoestisch concert en zijn optreden met band tijdens het Crossing Border Festival in Den Haag. Ned.3, 20.00-20.30u.

Netwerk. Gesprek met generaal b.d. Couzi over het sturen van een internationale vredesmacht naar Zaïre. Oma van der Poel (70) krijgt geen subsidies voor de opvang van kinderen van verslaafden en prostituées in de Rotterdamse wijk Spangen. Ned.1, 20.26-20.59u.

The works: The actor's cut. Videodagboek van de acteur Richard E. Grant, gefilmd tijdens de zes maanden die aan de Oscaruitreiking voorafgingen. BBC2, 21.00-21.30u.

De ronde van Witteman. Gesprekken met mensen die een nieuw leven begonnen, zoals een man die zijn gezin verruilde voor een sekte. Ned.3, 21.00-22.00u.

Première film & video. Aandacht voor de films Some Mother's son met Helen Mirren, Escape from L.A., All Things Fair en The Substitute. BRTN2, 22.30-23.00u.

Nova. Aandacht voor o.a. het zenden van een internationale troepenmacht naar Zaïre en een verslag van de met steeds meer problemen kampende hulpverlening. Ned.3, 22.34-23.04u.

Zembla: Daders. Documentaire van Hans Otten, voor het eerst vertoond op het International Documentary Filmfestival Amsterdam vorig jaar december, over drie mannen die hun (pleeg-)dochter seksueel hebben misbruikt, zijn veroordeeld en inmiddels weer vrij zijn. Ned.3, 23.25-0.05u.

Filmspot. Vraaggesprek met Hetty McDonald, regisseur van de film Beautiful Thing en gesprekken met regisseur Ian Kerkhof en cameraman Joost van Gelder over de Nederlandse film Naar de klote! Verder aandacht voor de films Clable Guy, Sleepers en Intolerance. En een reportage over het preserveren van filmmateriaal. Ned.1, 23.53-0.23u.

NRC Webpagina's
14 NOVEMBER 1996


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)