U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Films op tv

Radio

S E L E C T I E   T E L E V I S I E :
2 Vandaag. De wetgeving biedt nog geen uitkomst bij videoregistratie en de vraag in hoeverre opnamen de privacy zouden kunnen schaden. Verder aandacht voor een tentoonstelling over sluiers in het Volkenkundig Museum in Leiden. Ned.2, 17.29-19.00u.

Netwerk. Aandacht voor het pas opgerichte meldpunt voor verzekeringsgedupeerden en het getouwtrek tussen verzekeringsmaatschappijen en hun cliënten over uitbetalingen na geleden schade. En een reportage over de speciale afdeling van de Bijlmerbajes. Ned.1, 20.25-21.00u.

Motivatie in het onderwijs. Slot van een serie. Over de Parkschool in Alphen aan de Rijn, een school voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen. Ned.3, 21.00-21.25u.

Angeklagt: Der Maueröffner. In 1989 verklaarde Günter Schabowski, districtschef van de Oost-Berlijns SED, de muur voor geopend. Zes jaar later werd hij wegens doodslag aangeklaagd door de Berlijnse rechtbank. Duitsl.1, 21.45-22.30u.

Tijdsein. De ontwikkeling van een malaria-vaccin is uitgelopen op een wetenschappelijke oorlog waar politieke en financiële belangen zwaarder lijken te wegen dan resultaten. Verder een gesprek met de beheerder van de vuilstortplaats Diemerzeedijk over de sanering die nodig is om IJburg te kunnen bouwen. Ned.2, 21.56-22.26u.

Boulevard. Documentaire over de nylonkous, symbool van het rijke westen. BRTN, 22.15-22.50u.

Nova. Aandacht voor beleggingen in tropisch hardhout waarbij maatschappijen, volgens deskundigen, veel hogere rendementen voorspiegelen dan ze kunnen waarmaken. Verder een reportage over vijftien acteurs uit Manilla die auditie hebben gedaan voor de Nederlandse produktie van Miss Saigon en die momenteel een spoedcursus Nederlands volgen in Den Haag. Ned.3, 22.34-23.04u.

VPRO-Laat. Michaël Zeeman praat met Dirk van Weelden, Aleid Truijens en Hugo Bousset over de relatie tussen literatuur en journalistiek. Ned.3, 23.20-0.11u.

NRC Webpagina's
9 OKTOBER 1996


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)