U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


De veranderingen
in NRC Handelsblad
zullen niet
onopgemerkt blijven

DOSSIER
RIJKSBEGROTING

Netanyahu eist optreden Arafat
De Israelische premier, Netanyahu, heeft gisteren geëist dat de Palestijnse leider Yasser Arafat onmiddellijk persoonlijk tussenbeide komt om een eind te maken aan het aanhoudende geweld op de Westelijke Jordaanoever, in de Gazastrook en in Oost-Jeruzalem.


E C O N O M I E :


Duitsland eist van HBG bijna half miljard
De Duitse regering bereidt een proces voor tegen de Hollandsche Beton Groep (HBG). Inzet is schadevergoeding voor de strop bij de bouw van een nieuw Bondsdagcomplex in Bonn. De Duitse claim zal ongeveer 400 miljoen mark bedragen, bijna een half miljard gulden.


H O O F D A R T I K E L :


Koopman-politicus
ALS HET REISSCHEMA niet tegenzit, eindigt de week zoals deze is begonnen: met Bolkestein. Omstuwd door mee terugreizende journalisten die hem op Cyprus niet te spreken kregen, en opgewacht door journalisten die er vanuit gaan dat hij bij aankomst wel zal praten, zou de voorzitter van de Tweede-Kamerfractie van de VVD vandaag op Schiphol landen.


S P O R T :


Ook tophockeyers kunnen leven van hun sport
Het verhaal over die ene Britse hockeyer die zijn diensten tegen betaling aanbood, was de laatste weken onderwerp van gesprek op de Nederlandse hockeyvelden. Wie de Engelse gelukszoeker was, wist niemand te vertellen. Maar dat hij bestond en dat hij diverse clubs had benaderd, dat stond als een paal boven water.


C O L U M N :


Majesteit

NRC Webpagina's
28 SEPTEMBER 1996


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)