U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Films op tv

Radio

S E L E C T I E   T E L E V I S I E :
2 Vandaag. O.a. aandacht voor de verhoging van de tabaksaccijns waardoor de smokkel van sigaretten zal toenemen. Verder het verbod van goedkope buitenlandse merkkleding via de parallelimport en een reportage over de toespraak van president Clinton. Ned.2, 17.35-18.43u.

Alison's last mountain. Documentaire over bergbeklimster Alison Hargreave die in augustus 1995 verongelukte tijdens de beklimming van de K2 in de Himalaya. Haar man en twee kinderen maken, als eerbetoon, een tocht naar deze berg. BRTN2, 20.00-21.00u.

Panorama: Oklahoma, het topje van de ijsberg. Reportage over rechtse, terroristische groeperingen die op geweldadige wijze ageren tegen het beleid de Amerikaanse overheid. Uitgangspunt voor de reportage is de bomaanslag op het regeringsgebouw in Oklahoma in 1995. BRTN1, 22.20-23.20u.

Nova. Aandacht voor de circa 1000 Nederlanders die wegkwijnen in buitenlandse gevangenissen, de Democratische conventie in Chicago en de grote protestmars en de stakingen van de Palestijnen tegen de uitbreiding van de joodse nederzettingen in Palestijnse gebieden. Ned.3, 22.34-23.04u.

Zembla: De vrienden van de president. Documentaire over de geldschieters van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Vooral ondernemers, zoals Carl Lindner van Chiquita Brands en wijnproducenten Ernest en Julio Gallo, doen hun giften niet geheel belangeloos. Ned.3, 23.25-0.05u.

NRC Webpagina's
29 AUGUSTUS 1996


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)