U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    K O R T E   B E R I C H T E N  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Toepolev stort neer boven Spitsbergen
BODDe Nederlandse economie heeft in het tweede kwartaal een groeispurt doorgemaakt. Het bruto binnenlands produkt, de totale hoeveelheid aan binnen de landsgrenzen geproduceerde goederen en diensten, nam toe met 2,8 procent ten opzichte van een jaar geleden. Dit heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vanmorgen bekendgemaakt.

Partij nomineert president Clinton unaniem
CHICAGO, 29 AUG. De Amerikaanse president, Bill Clinton, is gisteren door de conventie van de Democratische partij zonder één tegenstem genomineerd voor een tweede termijn.

Storm: één dode, veel overlast
TILBURG, 29 AUG. Een zware storm heeft de afgelopen nacht in Brabant, Zeeland, Limburg en het zuidelijk deel van Gelderland voor veel overlast gezorgd. De storm heeft één dodelijk slachtoffer geëist. Verder was er vooral materiële schade.

TV drukt cijfers De Telegraaf
AMSTERDAM, 29 AUG. Aanloopverliezen bij de commerciële tv-zenders SBS6 en Sport7 en bij het elektronische-mediabedrijf Planet Internet hebben de resultaten van De Telegraaf aanzienlijk gedrukt. In het eerste halfjaar van 1996 behaalde de Amsterdamse uitgever met 45,4 miljoen gulden een 16,6 procent lagere netto winst dan vorig jaar.

Rekenkamer: subsidies Sociale Zaken zijn oncontroleerbaar
DEN HAAG, 29 AUG. De subsidies die het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid verstrekt om langdurig werklozen aan een baan in de marktsector te helpen, de zogenoemde Melkert II-banen, zijn oncontroleerbaar en onuitvoerbaar. Dat concludeert de Algemene Rekenkamer in het vandaag verschenen rapport 'Rechtmatigheidsonderzoek 1995'.

NRC Webpagina's
29 AUGUSTUS 1996


UW SUGGESTIES

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)