U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Netanyahu staat op winst tegen Peres
Likud-leider Benjamin Netanyahu heeft vandaag volgens de voorlopige verkiezingsuitslag, op basis van 99 procent van de stemmen, een minimale voorsprong op premier Shimon Peres genomen in de strijd om het Israelische premierschap.


E C O N O M I E :


Economie leeft op in eerste drie maanden
De economische groei in het eerste kwartaal van dit jaar is met 1,8 procent op jaarbasis veel hoger uitgevallen dan verwacht. Ook de consumptieve bestedingen namen met 3,2 procent fors toe en vertonen de sterkste groei van de afgelopen 3,5 jaar.


H O O F D A R T I K E L :


Doormodderen
Is dit dan het einde van het vredesproces in het Midden-Oosten? In de verkiezingsretoriek is de strijd om het Israelische premierschap tussen Shimon Peres en Benjamin Netanyahu direct gekoppeld aan voortzetting dan wel ondergang van het vredesproces. Onder anderen de Amerikaanse president Clinton mengde zich deze week in die zin in de verkiezingen, en hij vond daarin een onwaarschijnlijke bondgenoot in de Syrische minister van Buitenlandse Zaken..


S P O R T :


EK-deelnemers stellen teleur in oefeninterlands
Verschillende deelnemers aan het EK voetbal hebben gisteren teleurstellende resultaten behaald in hun oefeninterlands. Tien dagen voor het begin van de titelstrijd in Engeland kwam titelkandidaat Duitsland in Belfast niet verder dan 1-1 tegen Noord-Ierland. Aanvoerder Klinsmann en middenvelder Möller misten beiden voor rust een strafschop.
NRC Webpagina's
30 MEI 1996


THIRD
MILLENIUM
CHALLENGE


Het enige horloge waarmee u

seconden voorloopt.

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)