Kop Profiel Opera
NIEUWS | TEGENSPRAAK | SUPPLEMENT | AGENDA | ARCHIEF | ADVERTENTIES | SERVICE Overzicht eerdere
afleveringen

OPERA
LEVENDE KUNSTVORM
REIZEN
TECHNISCHE ORGANISATIE
AMATEURS
OPLEIDING
A NIGHTMARE AT THE OPERA
REISVERHALEN
DER RING DES NIBELUNGEN
STERREN VAN NU
COMPONISTEN
OPERA VRIENDEN
GESCHIEDENIS
WAGNER BOEKEN
OPERA BOEKEN
KALENDER
UITVERKOCHT?

Uitverkocht?


De Nederlandse Opera heeft de naam 'altijd uitverkocht' te zijn. Maar dat is in de praktijk niet eerder het geval dan na het verkopen van het allerlaatste kaartje, vaak vlak voor aanvang van de voorstelling in het Muziektheater. Vanaf een uur voor aanvang worden bij de kassa volgnummers verstrekt voor gereserveerde maar niet afgehaalde kaarten (maximaal 2 per volgnr.) Deze kaarten hebben gereduceerde prijzen.

Per voorstelling worden ongeveer 300 kaarten verkocht vanaf een maand voor de eerste van een serie voorstellingen. Kassa Muziektheater: ma t/m za 10 uur tot aanvang voorstelling, zon- en feestdagen van 11.30 uur tot aanvang voorstelling.

Telefonisch reserveren

(020) 6255455 en via de Uitlijn 0900-0191 (9-21 uur, toeslag per kaart ƒ5,50. Kaartverkoop is ook mogelijk via Carré, Rai, de kassa van de Nes Theaters, AUB Ticketshop in de Stadsschouwburg, de VVV-theaterbureaus en Tracks Multitronics op Schiphol. De meeste plaatsen worden verkocht per abonnement, waarvoor de brochure vanaf eind februari ter beschikking is. Informatie (020) 5518261. Er zijn ook combinatie-abonnementen met voorstellingen van Het Nationale Ballet, Gastprogrammering en Nederlands Danstheater. (020) 5518260.

NRC Webpagina's
10 JUNI 1999

   Bovenkant pagina


NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl) JUNI 1999