U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   K O R T   N I E U W S
24/7 Media Europe ad
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Minister De Vries opvolger van Peper
Minister De Vries van Sociale Zaken wordt de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, als opvolger van de vorige week maandag afgetreden minister Peper.

Claus opgenomen voor onderzoek
Prins Claus is vandaag voor enkele dagen opgenomen in het Allgemeine Krankenhaus Barmbek in Hamburg. Hij wordt daar onderzocht omdat hij nog hinder heeft van bestraling die hij onderging.

Historische nederlaag Kwomintang in Taiwan
De historische verkiezingsoverwinning van Chen Shui-bian, die zaterdag werd gekozen tot president van Taiwan, heeft geleid tot felle protesten voor het hoofdkwartier van de regerende Kwomintang (KMT) in Taipei.

Angela Merkel voorgedragen als voorzitter CDU
Het partijbestuur van de CDU heeft vanmorgen secretaris Angela Merkel (45) voorgedragen als nieuwe partijvoorzitter. Zij volgt de afgetreden Wolfgang Schuble op. Ze wordt de eerste vrouwelijke partijvoorzitter in Duitsland. In april beslist het CDU-congres, maar dat wordt als formaliteit gezien.

KLM schrapt zeker 2.000 banen
De KLM schrapt 2.000 banen, reduceert de vloot met zeven toestellen en brengt de dienstregeling verder terug dan de luchtvaartmaatschappij al van plan was wegens de aanhoudende winstdaling.

World Online onderuit op beurs
De koers van World Online is vanmorgen op de Amsterdamse effectenbeurs gedaald tot ver onder de introductieprijs van 43 euro waartegen het aandeel afgelopen vrijdag naar de beurs werd gebracht.

Eerst mist
Vanavond plaatselijk al dichte mist. Vannacht op grote schaal mist. Minima: 2 tot 5 graden. Dinsdag na de mist wolkenvelden, maar ook geregeld zon en droog. Maxima: 9 tot 12 graden. De rest van de week vrij veel zon, maar vanaf vrijdag meer bewolking en af en toe wat regen


NRC Webpagina's
20 MAART 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)