U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Ralph Inbar
Vanavond haalt Ralph Inbar de grootste kijkdichtheid die hij ooit gehad heeft: 250 miljoen mensen, schat hij, kijken vanavond naar het Eurovisie Songfestival in Jeruzalem. Als artistiek directeur bepaalt half-Nederlander, half-Israeli Inbar (60) het 'gezicht' van het Festival - licht, decor, camera-opnames, presentatoren. Mensen noemen hem ineens 'meneer Inbar'. "Onzin. Maar het is leuk voor mijn c.v."

Nieuwsgemeenschap met vloekfilter
In bijna vier jaar tijd is de website van CNN uitgegroeid tot de grootste nieuwssite ter wereld. Dagelijks komen er miljoenen mensen. Op top-nieuwsdagen, zoals tijdens de Lewinsky-affaire en het begin van de NAVO-acties in Joegoslavië, worden keer op keer recordaantallen pagina's opgevraagd.


Vannacht zullen we weten hoe is aflopen met Marlayne. Volgens de bezoekers van de website van de zangeres, met een biografie en wat nieuwsberichten, wordt het een succes. "Natuurlijk gaan we dit jaar echt winnen" en "ik geloof in je!". Iemand uit IJsland, volgens critici een kanshebber, belooft tijdens het 'televoten' op Marlayne te stemmen. (www.marlayne.nl)

NRC Webpagina's
29 MEI 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)