U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Lubbers dwong fiscale steun af
Premier Lubbers heeft de fiscale constructie voor Philips en Fokker afgedwongen waardoor de overheid volgens ambtelijke berekeningen een belastingvoordeel aan de Rabobank verleende van 1,8 miljard gulden.


E C O N O M I E :


Verrassende groeispurt economie VS
De Amerikaanse economie doet het veel beter dan verwacht. De groei van het bruto binnenlands produkt in de Verenigde Staten bedroeg in het vierde kwartaal van vorig jaar 4,7 procent op jaarbasis. De kans is op een snelle renteverhoging is volgens economen nu verkleind.


H O O F D A R T I K E L :


De onderkoning
Het besluit van het kabinet de voorzitter van de Eerste Kamer, H. Tjeenk Willink, voor te dragen als vice-president van de Raad van State is alom met instemming begroet. Deze reactie wijst er op dat de PvdA'er Tjeenk Willink het respect geniet dat zijn aanstaande functie vereist.


S P O R T :


Het meisje van de lange lijdensweg
Bettine Vriesekoop neemt dit weekeinde op 35-jarige leeftijd afscheid van het internationale tafeltennis. Nooit meer kreunen, nooit meer stampen, nooit meer ruzie maken. ,,Het is alles of niks. Als je hoofd er niet goed opstaat, heeft een sterk lichaam ook geen zin.''


C O L U M N :


Majesteit


NRC Webpagina's
1 FEBRUARI 1997

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)