U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

M A K E R S :
'Mislukkingen vergeet ik heel snel'
Deze week liquideerde HMG het fameuze Koffietijd en ook Bert van der Veers persoonlijke liefdesbaby RTL Live moest er aan geloven. Is de man die 3 jaar geleden RTL4 moest gaan redden, mislukt? Bert van der Veer blikt voor het eerst na zijn ontslag terug.


T V   V O O R A F :


Overweldigd door India
Geen tegenstrijdigheden zo tegenstrijdig als die van India: onvoorstelbare armoede naast flamboyante rijkdom, primitieve industrieën naast superieure high- tech, bestuurlijke chaos en corruptie naast creatief genie, gemoedelijke tolerantie naast hysterische onverdraagzaamheid. De buitenstaander bijt snel genoeg zijn tanden stuk op alle paradoxen van de grootste democratie ter wereld.


T V   V O O R A F :


De bal
Rijk de Gooijer is terug als superieure slechterik. Zijn slechtheid blijkt uit details: de vunzige blik op de billen van een cheerleader, de verlekkerde manier waarop hij over asfalt en fabrieksschoorstenen praat. Dat maakt de jeugdfilm De Bal, uitgezonden in vier delen door de AVRO, het bekijken waard.


T V   V O O R A F :


'Gezette mensen zijn vaak schattig'
Het is weer zover: er worden weer tien mensen bij elkaar in een huis gestopt waar ze een voor een uit moeten verdwijnen tot er een winnaar overblijft. Uiteraard worden ze gefilmd en worden de hoogtepunten een aantal maanden lang dagelijks op televisie uitgezonden.


NRC Webpagina's
17 MAART 2001


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad