U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  K O R T   N I E U W S
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Morgen top Arafat en Barak over vrede
De Israëlische premier Barak en de Palestijnse leider Arafat gaan morgen in Sharm el-Sheikh samen met de Egyptische president Mubarak proberen in grote lijnen overeenstemming te bereiken over een vredesakkoord.

Eindhoven biedt uitgeprocedeerde asielzoekers hulp
De gemeente Eindhoven zet begin volgend jaar een hulp- en informatiekantoor op voor uitgeprocedeerde asielzoekers die tegen hun afwijzing in beroep zijn gegaan. Zij kunnen nu onvoldoende gebruik maken van voorzieningen, aldus de gemeente.

Ramp in illegale disco: 300 doden
Het Chinese warenhuis waar maandag bij een brand 309 mensen zijn omgekomen, werd drie jaar geleden al onveilig verklaard. Dat heeft het persbureau Nieuw China vandaag gemeld. Volgens het persbureau is uit politieonderzoek gebleken dat de verhuurders van het gebouw in 1997 een exploitatieverbod hadden gekregen.

Amerikaan doodt zeven collega's
Een 42-jarige werknemer van een internetbedrijf in Wakefield, ten noorden van Boston, heeft gisteren zeven collega's doodgeschoten.

Chaos door gladheid valt mee
Ondanks de ijzel en de sneeuw hebben zich vanochtend geen ernstige aanrijdingen voorgedaan op de snelwegen in het zuiden en westen van Nederland.

Goesinski mag niet vervolgd
Een rechtbank in Moskou heeft gisteren de vervolging van de Russische mediamagnaat Vladimir Goesinski onwettig verklaard.

Strukton gaat naar Heerema
Offshorebedrijf Heerema neemt NS-bouwdochter Strukton over. De Nederlandse Spoorwegen en Heerema hebben hierover een principeakkoord bereikt. Heerema wil zich meer richten op bouwactiviteiten te land.

Beleggers belonen goede kerstomzet
Internetbedrijven hebben het vertrouwen van beleggers tijdelijk herwonnen dankzij gunstige kerstverkopen. De omzet van bedrijven als Amazon en Yahoo verdubbelde de afgelopen week in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Winterse neerslag
Vanavond en vannacht plaatselijk nog sneeuw of ijzel. Minima rond of iets onder nul. Morgen vrij veel bewolking en winterse buien. Temperatuur rond +2 graden. Matige zuidwestenwind. Vooruitzichten tot en met maandag: Tot de jaarwisseling weinig verandering. Daarna zachter.


NRC Webpagina's
27 DECEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

Klik hier

Klik hier

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad