U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  M E D I A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

PinkRoccade verlaagt bod op TAS Groep
PinkRoccade verlaagt zijn bod op concurrent TAS met 21 procent. Het betwijfelt of TAS zijn winstmarges kan handhaven in de huidige ongunstige markt voor informatie- en communicatietechnologie.

Alles voor de kleinste aandeelhouder
Greg Childs, directeur kinderprogramma's van de BBC weet het zeker: het tijdperk van de couch potatoes is voorbij. De huidige generatie kinderen wil controle over wat ze ziet en daarop kunnen reageren. Tijd voor een digitale revolutie.

CSS handhaaft winstverwachting
Computer Services Solution (CSS) heeft in het derde kwartaal tegenvallende resultaten in de traditionele it-sector geboekt. Dat werd gecompenseerd door een goede gang van zaken in de telecom. De automatiseerder handhaaft de verwachting dat de winst per aandeel over het hele jaar sterk groeit, met 20 30 procent. (ANP)

UCC-groep pessimistisch over resultaten
ICT-bedrijf UCC-groep heeft in het derde kwartaal de nettowinst "aanmerkelijk" zien dalen. Ook de omzet nam af. De groep kampt met klanten die langer afwachten bij het uitbesteden van ICT-projecten of aanschaf van producten. Voor de tweede helft verwacht het bedrijf weinig florissante cijfers. (ANP)


Lekker een wijntje in het week eind? Wijninfo geeft alle noodza kelijke informatie. Naast een uit gebreid zoekbestand met in Ne derland geïmporteerde wijnen, geeft deze site antwoord op tal van vragen over de drank. De geschie denis van de wijn wordt uitgebreid behandeld, maar ook de etiquette van het wijndrinken en informatie over natuurwijnen en aankondig ingen van proeverijen staan op de site. Het is bedoeld voor iedereen die professioneel of als amateur geïnteresseerd is in wijn. Verder vindt u er tal van links naar andere wijnsites.
(www.wijninfo.nl)

NRC Webpagina's
4 NOVEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

Klik hier

Klik hier

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad