U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  K O R T   N I E U W S
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Zaak-Soeharto niet ontvankelijk
De Indonesische rechter heeft vandaag de aanklacht wegens corruptie en machtsmisbruik tegen oud-president Soeharto niet ontvankelijk verklaard. Een artsenteam had hem ongeschikt verklaard om terecht te staan.

Britse kritiek op Nederland om geheime stukken
De Britse regering heeft scherpe kritiek op het Nederlandse besluit de openbaarheid van militaire EU-documenten af te dwingen voor het Europese hof.

Lijst van hotels met legionella op nrc.nl
Op de website van deze krant is vanaf vandaag de lijst te zien met de namen van Europese hotels en appartementen die de afgelopen vijf jaar in verband zijn gebracht zijn met twee of meer besmettingen met legionella.

Nederlandse hockeyers in finale via strafballen
Door een zege op gastland Australië heeft de Nederlandse hockeyploeg vandaag de finale van het olympisch toernooi bereikt. In de eindstrijd is Zuid-Korea zaterdag de tegenstander.

'Jeruzalem en Al-Qods aparte hoofdsteden'
De Israelische premier Ehud Barak heeft voor het eerst verklaard dat Jeruzalem en Al-Qods (de Arabische naam voor Jeruzalem) de naast elkaar gelegen hoofdsteden zullen zijn van respectievelijk Israel en de Palestijnse staat als het vredesproces tot een akkoord leidt.

'Geen inzet leger tegen oppositie'
De stafchef van het Joegoslavische leger, generaal Nebojsa Pavkovic, heeft verklaard het leger niet in te zetten tegen demonstranten die het aftreden van president Milosevic eisen.

NW-Europa: steeds meer regen
Het broeikaseffect moet mede verantwoordelijk worden gehouden voor de mondiale toename van natuurrampen en de toename van regenval en overstromingen in Noordwest-Europa.

Kamer verwerpt motie filebeleid
De Tweede Kamer heeft gisteren met een kleine meerderheid een motie van de VVD en het CDA verworpen om de anti-fileplannen van het kabinet op een essentieel punt te wijzigen.

Amsterdam ver achter met de euro
De gemeente Amsterdam ligt ver achter op schema voor een goede invoering van de euro op 1 januari 2002.

Eredoctoraat voor H.J.A. Hofland
De journalist H.J.A. Hofland, columnist van NRC Handelsblad, krijgt een eredoctoraat van de Universiteit Maastricht.

Bewolkt en regenachtig
Verwachting voor morgen: Bewolkt en vooral in het westen af en toe regen. Middagtemperatuur 17 tot 20 graden. Matige zuidoostenwind. Vooruitzichten voor zaterdag tot en met dinsdag: Aanhoudend wisselvallig. Middagtemperatuur rond 19 graden, vanaf maandag iets koeler.


NRC Webpagina's
28 SEPTEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

Klik hier

Klik hier

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad