U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
24/7 Media Europe ad
N R C   H A N D E L S B L A D  -  M E D I A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Misdaadliteratuur
De Gouden Strop voor de beste Nederlandstalige misdaadroman is toegekend aan Peter de Zwaan, die dit jaar voor de vijfde keer genomineerd was. Zijn roman Het alibibureau gaat over een inventieve zakenman die alibi's regelt en in zijn eigen handel verstrikt raakt.

Name Space in opspraak
Het omstreden Name Space gaat door met het 'kapen' van domeinnamen van bekende bedrijven, merken en persoonlijkheden, ook nadat het al eerder op de vingers is getikt door de rechter.

Meer wegvervoer door internet
Door de elektronische handel neemt ook fysiek de goederenstroom toe. Die zal meer en meer bestaan uit vele zendingen van kleine bestellingen.


Glastonbury, het Britse equivalent van Pinkpop, kenmerkt zich ieder jaar weer door het enorme modderbad dat het festival wordt. Slechts de echte die-hards trotseren de komende dagen de blubber om acts als David Bowie, Pet Shop Boys, en Travis te zien op treden. Voor de minder stoere mensen onder ons, wordt het festival via een aantal sites ook live uitgezonden. De site met de beste kwaliteit muziek en beelden, is tevens de officiële site van het festival. Wie door het raadplegen van de site alsnog zin krijgt, kan ook online kaartjes kopen.
(www.glastonburyfestivals.co.uk)

NRC Webpagina's
24 JUNI 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad