U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
24/7 Media Europe ad
N R C   H A N D E L S B L A D  -  K O R T   N I E U W S
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

'Vernietig verbod op tabaksreclame'
Het Europese verbod op tabaksreclame uit 1998 is ongeldig en moet worden vernietigd. Dat heeft een van de negen advocaten-generaal van het Europese Hof van Justitie vanmorgen in een advies aan het Hof bekendgemaakt.

Geen exploitant voor Betuwelijn
Het ministerie van Verkeer en Waterstaat is er niet in geslaagd een bedrijf te vinden dat de Betuwespoorlijn wil exploiteren.

Eis levenslang in zaak-Sybine
De officier van justitie in Utrecht heeft gisteren levenslang geëist tegen Martin C. wegens moord op de dertienjarige Sybine Jansons uit Maarn en haar ontvoering.

Interbrew neemt biertak Bass over
De Belgische bierbrouwer Interbrew met merken als Stella Artois, Hoegaarden en Dommelsch, neemt voor 7,9 miljard gulden de bieractiviteiten van het Britse Bass over.

Mafia verdacht van beursfraude
De FBI heeft gisteren 120 Amerikanen, onder wie veel mafialeden, gearresteerd op verdenking van een miljoenenfraude met effecten.

C&A heft alle Britse winkels op
Kledingketen C&A gaat alle 109 winkels in Groot-Brittannië en Ierland binnen negen maanden sluiten. Daarmee stoot C&A bijna eenvijfde van zijn winkels in Europa af. In totaal gaan 4.800 banen in Groot- Brittannië en Ierland verloren. Dit heeft C&A Europa vanochtend bekendgemaakt.

Italië verslaat België met 2-0
Het Belgische elftal heeft gisteren in Brussel zijn tweede wedstrijd voor het EK voetbal met 2-0 van Italië verloren. Na afloop arresteerde de Brusselse politie een tiental relschoppers. In Luik werden zes personen aangehouden. Het Nederlands elftal speelt morgen in de wedstrijd tegen Denemarken zonder Jaap Stam, die hinder van een liesblessure heeft.

Kales verlaat Ajax
De algemeen directeur van Ajax, Frank Kales, vertrekt wegens een verschil van inzicht over het beleid.

Zon, maar fris
Vannacht een enkele mistbank. Morgen vrij zonnig en 15 tot maximaal 21 graden. Matige noordelijke wind. Vooruitzichten voor zaterdag tot en met dinsdag: veel zon en in het weekeinde zeer warm. Vanaf dinsdag kans op enkele onweersbuien.

NRC Webpagina's
15 JUNI 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad