U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
NEXT! - Managementblad
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Plan voor vierde publiek net
De NOS en de regionale publieke omroepen overleggen serieus over de mogelijkheid een vierde publieke televisiezender op te zetten. De zender moet een combinatie worden van regionaal en landelijk nieuws en zal worden uitgezonden op het huidige Kanaal 9, de frequentie van de publieke regionale omroepen.

Bang voor stigma's
Volgende maand gaat Maartje van Weegen met de koningin naar China. Ze stopt met NOVA en wordt "correspondent koninklijk huis' bij de NOS. Portret van een vrouw die niet tegen kritiek kan. Ook al wordt ze honderd.

Verkade toen
,,Een reclame-methode ter navolging'', schreef de Nieuwe Rotterdamsche Courant in 1906, toen de koekfabriek Verkade het boek Lente van Jac. P. Thijsse op de markt had gebracht. Maar wel liet de recensent zijn instemmende woorden volgen door een bezorgde vraag: ,,Hoeveel koek zal men moeten eten om de verzameling compleet te hebben?''


De UNHCR, het hoger commissariaat voor de vluchtelingen van de VN, geeft op hun website veel informatie over vluchtelingenstromen overal ter wereld. In de nieuwe Refugee Daily wordt deze dagen bijna dagelijks nieuws gepubliceerd over de situatie van vluchtelingen in Kosovo. Ook veel aandacht voor de gevolgen van de burgeroorlogen in Angola en Sierra Leone.
(www.unhcr.ch/news/media/daily.htm)

NRC Webpagina's
30 MAART 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)