U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Moederkoeken
Interviewer Rik Felderhof heeft een kermisnummer: zijn opspelende knie. Gisteren in De Stoel zagen we hoe een hand- en hoofdoplegger een einde maakte aan de pijn.


W E B   W E R E L D :


Van wie is die zuigvlek?
Er wordt wat afgeroddeld op het web. Matt Drudge, die als eerste kwam met de sigaar van Clinton, is het bekendste voorbeeld. Er zijn talloze sites die met roddels over film- en popsterren concurreren met bladen als Weekend en Story. Mr. Showbizz is er zo een. Hier kom je berichten tegen als 'Mariah's Latin Hunk', over zangeres Mariah Carey die een 'steamy weekend' zou hebben beleefd met een stoere Latijns-Amerikaanse zanger.


F I L M   V O O R A F :


HouseSitter
'The Hemingway of bullshit' wordt ze genoemd, de Hongaarse serveerster Gwen. Of is ze de echtgenote van een architect? Of de dochter van een oorlogsveteraan? Gwen is vooral een vrouw die haar verleden elke keer opnieuw verzint, nog wat aanscherpt en er uiteindelijk naar gaat leven. Deze ongeneeslijke leugenares is het middelpunt van de milde, soms slome komedie HouseSitter (1992) met Goldie Hawn en Steve Martin als vittend stel.

NRC Webpagina's
19 JANUARI 1999


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)