U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
teller
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Internet blijkt vrijplaats voor haters van Teletubbies
In een groen, heuvelachtig landschap vol bloeiende bloemetjes staat een periscoop. Een lieflijk muziekje klinkt. Achter de heuvel danst Po, de rode Teletubby. Zijn lachende gezichtje komt af en toe boven de heuvel uit. Even goed mikken. Eén klik op de linkermuisknop en Po spat bloederig uiteen.

Van 't Heks sportkantine
Ajax krijgt hij al weken niet meer aan de lijn. Maar wie denkt dat Tom van 't Hek daardoor uit het lood is geslagen, heeft het mis. De bondscoach van de Nederlandse hockeysters, de man van de no nonsense-aanpak en de vlotte babbel, is niet zo snel uit zijn evenwicht te brengen. Niet door een mondige speelster, niet door een stel lastige journalisten, laat staan door 'de eens zo trotse Amsterdamse voetbalvereniging Ajax'.


We staan aan het begin van het jaar. Deze week kijken we naar websites die vooruitblikken op 1999. Earthportals gaat over Oud en Nieuw 1999: de overgang naar 2000. Deze jaarwisseling zal volgens Earthportals een major psychological event zijn. Wat dus te doen? Naar Times Square in New York, waar tv-schermen alle tijdzones aangeven? Of naar Dublin, waar een millenniumklok uit het water zal verrijzen?
(www.earthportals.com/newyear.html)

NRC Webpagina's
4 JANUARI 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)