U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

ING komt met Internet-fonds
ING Bank gaat een nieuw beleggingsfonds op de markt brengen dat alleen maar gaat investeren in Internet-bedrijven. De bank wil wel toegeven dat de plannen bestaan voor de introductie van het fonds, maar weigert details te geven. Onder meer omdat de reguliere formele vergunning van De Nederlandsche Bank voor het beleggingsfonds nog niet binnen is.

Elsevier verkoopt rest Reed Books
Reed Elsevier verkoopt zijn divisie voor geïllustreerde boeken aan het eigen management. De transactie levert de Brits-Nederlandse uitgever ruim 100 miljoen gulden op.

Publieke radio in de VS
Als je in een willekeurige Amerikaanse stad de FM-band van je radio afloopt, slalom je door de samenleving. Geheid kom je een prekende dominee tegen, een rechtse talkshow, veel autoreclames, jarenzeventig-muziek, nog een rechtse talkshow, top veertig muziek, country, een baseball wedstrijd, rap, soul, nog meer country, nog meer God, gezinsproblemen, lokale politiek en beleggingstips. En dat alles gelardeerd met veel luidruchtige reclameboodschappen, soms onderbroken voor wat korte nieuwsflitsen.

Geen schotel maar een modem
'Mad as hell' is Internetjournalist Erwin van der Zande op kabelexploitant A2000 vanwege het verdwijnen van de nieuwszender CNN van de Amsterdamse kabel. Morgen verdwijnt CNN, nadat eerder MTV en Discovery Channel onbereikbaar werden voor de Amsterdamse televisiekijker.


Het voetbalseizoen '98/'99 is voor een aantal voetbalfans reden om mee te doen aan de interactieve voetbalpool 'Prima-12'. Hier kan worden voorspeld hoe de teams van de eredivisie er in '98/'99 uit gaan zien: Wie de trainers, de aanvallers en de verdedigers zijn. Hoe meer er goed geraden wordt, hoe meer punten. Vorig jaar was de pool volgens de makers een groot succes. Er werden 5.904.027 hits geteld.

(prima12.xs4all.nl)

NRC Webpagina's
24 AUGUSTUS 1998



    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)