U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Miljoenen tekort voor computers
Rotterdam, 20 AUG. Middelbare scholen maken zich grote zorgen dat het ambitieuze computerplan van het vorige kabinet strandt vanwege geldtekort. Uit het regeerakkoord blijkt dat minister Hermans (Onderwijs) honderden miljoenen tekort komt voor de uitvoering ervan.

De Bie met programma op tv zonder Van Kooten
HILVERSUM, 20 AUG. Kleinkunstenaar, schrijver en programmamaker Wim de Bie brengt vanaf 25 oktober voor het eerst een programma op televisie zonder Kees van Kooten. Dat bleek gisteren tijdens de presentatie van de programma's die de VPRO in het winterseizoen gaat uitzenden.

Een gok met 50 vrouwen
Ruim tien jaar geleden besloot de redactie van het feministische maandblad Opzij naar analogie van de '200 van Mertens' de '100 vrouwen van Opzij' te publiceren. Een heidens karwei maar het resultaat mocht er zijn.


De website van NRC Handelsblad geeft elke week de Dance agenda. Er is info over de dj's, de muziek die gedraaid wordt, de locaties en de prijzen. Bovendien worden er tips gegeven voor de spannendste feesten in Nederland. Deze week is een van de tips een groot feest met o.m. de dj's Dimitri en Carlijn op het eilandje Pampus, voor de kust van Muiden. Hoe men er moet komen wordt ook verteld.

(www.nrc.nl)

NRC Webpagina's
20 AUGUSTUS 1998



   

Bovenkant pagina


NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)