U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

S E L E C T I E   R A D I O :
Tema. Onder andere over de betekenis van de flex-wet voor tijdelijke arbeidskrachten, oproep- en uitzendkrachten. Flexibiliteit blijkt een toverwoord geworden te zijn. Radio 5, 14.02-15.00u.

Globaal gesproken. Journalisten en deskundigen discussiëren o.a. over de buitenlandse berichtgeving in de Nederlandse media en hoe gekleurd de Nederlandse pers is. Radio 5, 15.02-16.00u.

Radio uit. Reportage over het Koninklijk Concertgebouworkest dat de afgelopen tien jaar voor meer dan de helft is vernieuwd. Hoe vangt een orkest zoiets op en hoeveel invloed hebben individuele musici? Radio 5, 17.05-17.45u.

Volgspot-live. Denise Jannah die naam maakte als zangeres en actrice in de musical A night at the Cotton Club kiest opnamen uit oude programma's van o.a. Bodil de la Parra, Carolina en de Belgische zanger David Linx. Radio 2, 22.02-24.00u.

4FM. Opnamen van het concert van Bootsy Collins en zijn New Rubber Band tijdens het North Sea Jazz Festival van vorige week. Radio 4, 22.50-24.00u.

Easy listening. Zangeres Laura Fygi praat over een eerder dit jaar opgenomen concert in het Amsterdamse Carré en nieuwe albums van trompettist Arturo Sandoval, Nick Lowe en de soundtrack van de komende Disney-film Mulan. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.

NRC Webpagina's
17 JULI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)