U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   K O R T   N I E U W S
( a d v e r t e n t i e )       
InterWad -
Praat mee over het Waddenzeebeleid

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Kritiek op fusie tussen Rabobank en Achmea
AMSTERDAM, 13 JULI. De toezichthouders op banken, verzekeraars en sociale zekerheid reageren kritisch op het fusieplan van Rabobank en Achmea. Volgens De Nederlandsche Bank, de Verzekeringskamer en het CTSV dreigt het nieuw te vormen concern te veel invloed te krijgen in de sociale zekerheid.

Berlusconi weer veroordeeld
MILAAN, 13 JULI. De Italiaanse oppositieleider Berlusconi is vanmorgen tot twee jaar en vier maanden veroordeeld wegens illegale financiering van de Socialistische Partij aan het begin van de jaren negentig. Vorige week werd hij veroordeeld wegens corruptie.

Habibie versterkt positie in Golkar
JAKARTA, 13 JULI. Een buitengewoon congres van de regerende Golkar in Indonesië heeft afgelopen zaterdag minister Akbar Tandjung gekozen tot partijvoorzitter. De keuze wordt gezien als een overwinning voor president Habibie.

Studenten lopen Zalmsnip mis
DEN HAAG, 13 JULI. Studenten dreigen de eenmalige koopkrachtcompensatie van honderd gulden, de zogenoemde Zalmsnip, mis te lopen. Gemeenten verrekenen deze compensatie namelijk via de onroerendezaakbelasting, die veel studenten niet betalen.

Jorritsma laat extra vluchten toe
DEN HAAG, 13 JULI. Minister Jorritsma is er niet in geslaagd een wettelijk kader te scheppen voor de 20.000 extra vluchten op Schiphol die het kabinet dit jaar wil toestaan. Zij zal overschrijding van de geluidsnormen gedogen.

NRC Webpagina's
13 JULI 1998



( a d v e r t e n t i e )

NRC Weekeditie voor het Buitenland

Nu ook los
verkrijgbaar in

Italië

Spanje

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)