U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Gluren door een kier van een kleedkamer op de Olympus
Literaire tijdschriften moeten het meestal niet van hun foto's hebben - zo niet het 'popliteraire tijdschrift' Payola. In het laatste nummer staat een prachtige foto van drie pop-grootheden: Lou Reed, Mick Jagger en David Bowie. De foto lijkt een vergissing, wazig afgedrukt en ongelukkig uitgesneden.



Snel een rel
Een Nederlands elftal zonder rel, dat is als hutspot zonder wortelen. We hoefden er ditmaal gelukkig niet al te lang op te wachten: tachtig minuten voetbal was voldoende. Daarna kregen we een alibi om de wedstrijd dood te zwijgen en alleen nog over Het Woord te praten.



De rust van Wereldnet
Radio 1 adverteert zichzelf als de nieuws- en sportzender, maar er valt veel voor te zeggen om die volgorde deze zomer om te draaien. Voetballers in de bus, uit de bus, in het vliegtuig, uit het vliegtuig, een gehavende enkel, een overspannen hamstring - niets ontsnapt aan de aandacht.




54 jaar geleden betekende de invasie in Normandië het begin van het einde van de Tweede Wereldoorlog. De Encyclopedia Britannica zet op een site alle gebeurtenissen nog eens op een rij. De hoeveelheid informatie is enorm: allerlei documenten kunnen online worden geraadpleegd. Zoals bv. de voorbereidende plannen van de geallieerde legers en waarschuwende memo's van Adolf Hitler.

(http://normandy.eb.com)

NRC Webpagina's
15 JUNI 1998



( a d v e r t e n t i e )
Oracle - Firesite

Heineken Trophy

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)