U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Kraker bestookt via Internet Microsoft
Een onbekende computerkraker heeft gisteren via Internet in de Verenigde Staten duizenden computers met Microsofts besturingsprogramma Windows laten vastlopen.



Streekbladen tussen kartel en concurrentie
De regionale dagbladen bundelen hun advertentieverkoop in de strijd tegen PCM: een loket om de dominerende landelijke kranten te bestrijden. De nieuwe 'kartelpolitie' kijkt kritisch toe.



Handel in genegenheid
Kinderen - wat moet je ermee? Voor marketing-deskundigen is dat geen vraag: je verkóópt ze. Dat wil zeggen: je laat ze kopen.




De uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen zijn te raadplegen op de nationale verkiezingssite op Internet, een samenwerkingsverband van NRC Handelsblad, NIPO, de Vrije Universiteit en Twinspark. De uitslagen worden niet weergegeven in tabellen, maar in interactieve kaarten die in één oogopslag laten zien in welke gemeenten een partij heeft gewonnen of verloren. Met behulp van een (gratis) hulpprogramma kunnen de bezoekers van de site zelf bepalen welke gegevens zij in kaart gebracht willen zien. Zo kunnen ze bijvoorbeeld in beeld brengen hoe de partij van hun voorkeur in alle gemeenten heeft gepresteerd.

(www.verkiezingen.net)

NRC Webpagina's
5 MAART 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)