U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Genuanceerd portret van Van Hall
Een dochter van de Amsterdamse oud-burgemeester Gijsbert van Hall toonde zich vorige week in Het Parool weinig ingenomen met de hernieuwde aandacht voor het lot van haar vader. ,,Waarom moet het allemaal weer? Wat is het belang?'' Ze doelde op de VPRO-documentaire De Ondergang van Burgemeester Van Hall, die gisteravond werd uitgezonden en die ze nog niet had gezien toen ze haar sceptische zinnen uitsprak.


T V   V O O R A F :


Spot, gêne en dosis humor
,,Nog even een laatste test'', zegt de dokter vriendelijk, en dient zijn patiënte een vuistslag toe. BAF, die zit! Is het leuk om te zien dat een Indiase vrouw een mep krijgt van een Indiase man? Toch wel, want zij heeft net van de dokter een pil gekregen tegen de ziekte LIC: 'Lack of Indian Culture'.


F I L M   V O O R A F :


Gross Misconduct
De hoofdpersoon van de Australische speelfilm Gross Misconduct is niet de president van de Verenigde Staten, maar een razendpopulaire professor aan de Universiteit van Melbourne. Hij weet heel amusant college te geven over het verschil tussen lust en liefde en is thuis een ideale, onverminderd op zijn vrouw verliefde echtgenoot en een minstens zo ideale vader voor zijn twee kinderen.

NRC Webpagina's
16 FEBRUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)