U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

D66'er Dittrich wil mediahype evalueren
Het Tweede-Kamerlid voor D66 en oud-rechter Dittrich wil dat deskundigen de rol van de pers in belangrijke kwesties gaan bekijken. De bond voor journalisten vindt het idee 'geraaskal'.



Nieuwe manager voor televisienet Nederland 3
T. Kamlag wordt waarschijnlijk de nieuwe netmanager van Nederland 3. Het netbestuur van Nederland 3 heeft Kamlag voor deze functie voorgedragen. De Raad van bestuur van de NOS zal hierover naar verwachting in de loop van deze maand een definitieve beslissing nemen.



Staatstelevisie Italië blijft in greep van politiek
De Rai, de Italiaanse publieke omroep, slaagt er niet in los te komen van de politiek. De commerciële tegenhangers doen het op alle fronten beter.



Nieuws van de Dag ter ziele
De Courant Nieuws van de Dag is na 105 jaar ter ziele. Volgens bestuursvoorzitter L. van Aken van uitgeverij De Telegraaf was het ,,in stand houden van twee edities met een beperkte omvang niet langer verantwoord'' vanwege de extra kosten die gemaakt moeten worden.



Kranten bieden ruimte voor betaald 'goed nieuws'
Gevulde pistolets voor in het vriesvak zijn voortaan kant-en-klaar te koop. De supermarkt heeft nu ook magere knakworstjes, die goed zijn voor de lijn. En wist u dat in diepvriesgroente net zo veel vitaminen zitten als in verse groente?



Op zoek in Nederland
Iedereen die wel eens iets gezocht heeft op Internet kent het hulpeloze gevoel als de geraadpleegde zoekmachine met duizenden, soms zelfs tienduizenden, sites komt. Om snel de juiste informatie te vinden is het handig om een speciale zoekmachine te gebruiken, bijvoorbeeld een regionale.




Loesje is in 1983 opgericht als een ludieke politieke vereniging die door middel van het verspreiden van affiches de wereld op z'n kop wil zetten. De maandelijkse posters die Loesje uitbrengt, bekend door hun grappige quasi-diepzinnige teksten, staan ook op de site van de vereniging. Bezoekers kunnen bijdragen indienen voor de posters van volgende maand. De voorstellen kunnen door iedereen bekeken worden.

(www.loesje.nl)

NRC Webpagina's
3 FEBRUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)