U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Geen nieuwe verdeling frequenties radio nodig
Minister Jorritsma (Verkeer en Waterstaat) hoeft geen nieuwe regeling te maken voor de verdeling van etherfrequenties voor commerciële radiostations. Dat heeft de vice-president van de Rotterdamse rechtbank, T. Simons, gisteren bepaald.



Nieuwe toepassing netwerkcomputers
Netwerkcomputers zullen de wereld veroveren, meent Oracle-topman Ellison. De belangstelling van bedrijven valt tegen, maar het idee vindt wel andere toepassingen. In de consumentenelektronica bijvoorbeeld.



De voorkeur van Sky News
,,U spreekt hier niet tot twaalf personen, maar tot één'', zei de rechter in het Amerikaanse Boston gisteren, duidelijk geïrriteerd, tegen een van de steradvocaten in de zaak Louise Woodward, de 19-jarige Engelse au pair die door een jury schuldig is bevonden aan moord op een 9 maanden oude baby. De rechter vond dat de advocaat teveel een show opvoerde, alsof hij een jury moest overtuigen.




Behalve nieuws en een interessant artikel over de verrader Guy Fawkes en de geschiedenis van Bon Fire Night dat vanavond in Engeland wordt gevierd biedt de nieuwe BBC nieuwssite een onlineversie van de BBC World Service per RealAudio. Op elk gewenst moment kan de bezoeker naar het radionieuws luisteren. De site kent ook een uitgebreide sectie met nieuws in het Chinees (Cantonees).
(news.bbc.co.uk)

NRC Webpagina's
5 NOVEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)