U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Op weg naar het grote geluk
De Volkskrant riep vanmorgen in een advertentie mensen op die zich gelukkig voelen. Ze kunnen zich voor een speciaal kleurenmagazine van de krant laten fotograferen in het Groninger Museum.


T V   V O O R A F :


Tweeluik in tempo van marsmuziek
Het valt niet mee actrice te willen zijn. In de onlangs op televisie uitgezonden documentaire Jaargang '94 - aflevering 4, waarin Peter Gielissen studenten aan de Amsterdamse Toneelschool volgt, werd dat nog eens geïllustreerd. De ambitieuze Peggy Sue, die in het eerste deel verklaarde erg beroemd te willen worden en snel een Oscar of op z'n minst een Gouden Kalf te willen winnen, had drie jaar later haar doelen behoorlijk bijgesteld. Een bijrol was ook goed. ,,Als je maar aan het werk kunt zijn.''


F I L M   V O O R A F :


The New Age
In het Chinees, houdt de Belgische goeroe Jean zijn volgelingen in Hollywood voor, betekent het woord crisis hetzelfde als een nieuwe kans. Twee van hen, het echtpaar Peter (Peter Weller) en Katherine (Judy Davis) vallen in Michael Tolkins tragikomedie The New Age (1994) hoog van de maatschappelijke ladder.

NRC Webpagina's
29 OKTOBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)