U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Scepsis over besloten netwerk PTT
PTT Telecom wil in iets meer dan een jaar anderhalf miljoen Nederlanders aansluiten op zijn nieuwe computernetwerk, Het Net. Het aantal pc's met modem in Nederland is daarvoor nog veel te klein.



Wijers: KNVB mag rechten niet verkopen
De KNVB mag vanaf volgend jaar geen televisierechten van voetbalwedstrijden namens voetbalclubs meer verkopen. Dat zegt minister Wijers (Economische Zaken) die de lopende contracten met de NOS (voor de eredivisie) en SBS6 (voor de eerste divisie) voorlopig door de vingers ziet.



Een avond strips op TV5
Zonder de Franse internationale zender TV5 zag je vermoedelijk helemaal nooit een 'normaal' Afrikaans programma op de televisie. Politiek, burgeroorlogen, rampen - daarmee figureert het zwarte continent natuurlijk regelmatig op onze schermen, maar berichten uit de samenleving van een minder crisisachtig karakter zijn vrijwel non-existent.




De website van Webber, tijdschrift voor jongens vanaf 13 jaar, is opgebouwd als een doolhof met de afdelingen ('hoofdstukken') Film, Muziek, Babes en Sport. De gebruiker stapt binnen en kan alleen maar aangeven of hij naar links, rechts, naar boven of naar beneden wil. Zo is de volgende pagina steeds een verrassing (handig voor de adverteerders!). Ook is er de mogelijkheid om met de vele spelletjes punten - en cash geld - te verdienen.
(www.webber.nl)

NRC Webpagina's
1 OKTOBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)