U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Stop arrestatie spijt Sorgdrager
Minister Sorgdrager van Justitie betreurt achteraf dat zij akkoord is gegaan met afgelasting van de arrestatie van ex-legerleider Bouterse in Brazilië. Dit zeggen hoge ambtelijke bronnen bij het ministerie van Justitie.


E C O N O M I E :


Teamsters door illegale betaling in opspraak
Een snel groeiend financieel schandaal heeft de Amerikaanse Teamsters-vakbond ernstig in opspraak gebracht, enkele dagen nadat de bond als overwinnaar tevoorschijn was gekomen uit de grote staking bij het bezorgbedrijf UPS.


H O O F D A R T I K E L :


Vluchten in de nacht
Cruciaal is de vraag of Schiphol de bevoegdheid heeft te besluiten tot een reductie van het aantal nachtvluchten. De Haarlemse rechter heeft hierop vorige week ontkennend geantwoord: niet de luchthaven maar alleen de minister van Verkeer en Waterstaat mag op basis van de luchtvaartwet ingrijpen bij overschrijding van de wettelijke geluidsgrenzen. De eerstverantwoordelijke, minister Jorritsma, doet er verstandig aan beroep tegen deze uitspraak te overwegen.


S P O R T :


Goud voor Wouda
Marcel Wouda zette gisteren de kroon op zijn werk bij de EK in Sevilla. Vier dagen na zijn succes op de 400 meter wisselslag won hij op de 200 meter wisselslag zijn tweede gouden medaille.


NRC Webpagina's
25 AUGUSTUS 1997

Autolease Holland

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)