U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Wim T. Schippers presenteert VPRO Zomergasten
Zomergasten is een van de schaarse televisie-tradities in Nederland. Vorig jaar deed Freek de Jonge het, en deze tiende keer is het de beurt aan Wim T. Schippers. ,,Ik ga mezelf helemaal wegcijferen. De gast maakt het programma''. Een van de aantrekkelijkheden van het programma is volgens Schippers dat het altijd leuk is om over televisie te praten. ,, Het is niet alleen maar dat je een leuke herinnering hebt en het daarom laat zien, mensen willen er ook iets mee aantonen.



Levert BNN van Bart de Graaff de STER geld op?
Adverteerders klagen dat de publieke omroep te weinig jongeren trekt. Welnu, met de bij jongeren uiterst populaire Bart de Graaff als zendgemachtigde zou het oude bestel er opeens een belangrijke nieuwe attractie bij hebben.



Degelijke website
Op de website van de VARA is veel informatie te vinden. De site oogt degelijk en overzichtelijk. Via een menu kan men kiezen uit informatie over radio, televisie, de omroep zelf of nieuwsberichten. Een archief voor oude programma's is in aanbouw. Voorlopig is er alleen informatie over oude afleveringen van politieserie Unit 13 en documentaires van Zembla.



NRC Webpagina's
2 AUGUSTUS 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)