U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Films op tv

Radio

S E L E C T I E   R A D I O :
Supplement. Serie documentaires over het werk van Kurt Weill. In de deze aflevering vier koorwerken uit The eternal road, een oratorium over de geschiedenis van het joodse volk op een tekst van Franz Werfel. Radio 4, 20.02-0.02u.

Opium radio. Gesprekken met zanger Huub van der Lubbe, met schrijver Herman Stevens over zijn roman Het vrouwelijk halfrond, met toneelregisseur Ger Tijs en met typograaf Walter Nikkels. Radio 1, 20.04-22.04u.

De avonden. Onder andere na elf uur het laatste deel van een serie gesprekken met schrijver Willem Brakman over zijn vrees voor de oprukkende massificering en de dreigende 'liquidatie' van het individu. Radio 5, 22.02-23.55u.

Damokles. Vraaggesprek met 'Haagse Kees' de IRT-informant die in 1994 van Justitie ruim twee miljoen gulden kreeg om in het buitenland zijn leven voort te zetten. Hij zegt het slachtoffer te zijn van een persoonsverwisseling en ontkent de informant te zijn maar volgens advocaat Korvinus is Haagse Kees wel degelijk de duivenmelker en IRT-informant. Radio 1 & 2, 0.04-1.02u.

De vooruitgang. Rechtstreekse thema-uitzending over de vooruitgang in de wetenschap. Met interviews, reportages en experimenten in New Metropolis, het nieuwe Science and Technology Centre dat in juni wordt geopend in Amsterdam. Morgen, Radio 5, 9.02-16.00u.

NRC Webpagina's
14 APRIL 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)