U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


De veranderingen
in NRC Handelsblad
zullen niet
onopgemerkt blijven

DOSSIER
RIJKSBEGROTING

Israel en Palestijnen gaan verder praten
Israel en de Palestijnen zullen zondag nieuwe onderhandelingen beginnen. Hun topontmoeting in Washington is gisteren zonder overeenstemming afgesloten. Wel is de verhouding tussen de Palestijnse leider Arafat en de Israelische premier, Netanyahu, aanmerkelijk verbeterd.


E C O N O M I E :


Fortis in de markt voor MeesPierson
De Nederlands-Belgische bank en verzekeraar Fortis praat als enige met ABN Amro over de aankoop van MeesPierson, een zakenbank met 4.000 werknemers die nu nog eigendom is van ABN Amro. Fortis heeft vanochtend officieel de onderhandelingen bevestigd.


H O O F D A R T I K E L :


Mislukte top
Wat heeft de top van Washington opgeleverd? Ook de initiator ervan, de Amerikaanse president, kan met het resultaat niet echt gelukkig zijn, hoewel hij thuis zijn imago van vredestichter wist te bevestigen.


S P O R T :


Vier hockeyinternationals nemen afscheid
De Nederlandse hockeybond (KNHB) bracht gisteren in het Wagenerstadion een laatste eerbetoon aan Floris Jan Bovelander (30), Marc Delissen (31), Taco van den Honert (30) én Maurits Crucq. De vier internationals speelden gisteren voor het laatst in het elftal waarmee zij twee maanden geleden in Atlanta de gouden medaille behaalden. Ze wonnen met 6-4 van het wereldelftal.


NRC Webpagina's
3 OKTOBER 1996


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)